Al meer dan 70 jaar lang leggen wij in Amsterdam en omgeving de fundamenten voor inspirerende en functionele interieurs. Samen met een enthousiast & toegewijd team bouwen wij mee aan de mooiste panden.

Gelegen in Amsterdam-West zitten we middenin de alsmaar ontwikkelende Randstad. Onze dijk aan kennis en gecertificeerd personeel stelt ons in staat om ontzettend mooie en grote projecten binnen te slepen. Van een chique kantoor bij een juwelenzaak, tot aan de vloer in de Intensive Care afdeling van academische ziekenhuizen. Geen dag is bij ons hetzelfde.

Gezellige samenwerking Er heerst een hechte werkomgeving waar iedereen weet wat je aan elkaar hebt.
Vrijheid & flexibiliteit We hebben een open bedrijfscultuur waar medewerkers worden aangemoedigd om zelfstandig te denken en te handelen.
Verantwoordelijkheid & commitment Iedereen is sterk betrokken bij klantenservice en een gevoel van verantwoordelijkheid ten opzichte van het geleverde werk en de klanttevredenheid.
Dynamisch werk Geen dag is hetzelfde. Al onze functies geven je de kans om meer te doen dan wat jouw functieomschrijving noemt.
Projectstoffeerder Full-time
Werkvoorbereider/calculator Part-time en/of full-time
Projectleider stoffering en/of raambekleding Part-time en/of full-time

Staat er geen vacature tussen die je aanspreekt, maar denk je toch goed bij ons te passen? Vul dan onze open sollicitatie in.

Open Sollicitatie